Tivibu'nun ilk özel kanalı açılıyor

TTNET internet,Sportivi, Tivibu Web ve Tivibu Cep gibi paketlerdeki yeni atılımları duyurdu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

VİYANA - 2008 yılından itibaren Türk Futbol milli Takımları ana sponsorluğunu üstlenen TTNET Viyana'da düzenlediği basın toplantısında internet,Sportivi, Tivibu Web ve Tivibu Cep gibi paketlerdeki yeni atılımları duyurdu.

Kent merkezindeki Albertina müzesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, "Türk TV izleyicilerini kontrol ve özgürlük hissiyle tanıştıran Tivibu platformunun sürekli yenilik yapma olanağı sunduğunu" belirterek, "Kesintisiz TV keyfi sağlayan Tivibu platformunu 4 ekranda da farklı ürün ve servislerle güçlendirmeye devam edeceklerini" söyledi.

Tivibu hizmetiyle televizyon seyircisine özgürlük ve kontrol hissini aynı anda yaşatan TTNET'in, yeni dönemde TV yayıncılığında çok önemli yeniliklere imza atmaya devam edeceğini ifade eden Yılmaz, "Tivibu'ya özel ilk spor kanalı SPORTİVİ'yi Tivibu Web ve Tivibu Cep'te yayına alan TTNET, öte yandan Tivibu Cep uygulamasını dünyanın en yaygın mobil işletim sistemlerinden Android işletim sistemi kullanan cep telefonları ve Motorola Xoom tabletlerde yayına aldığını" bildirdi.

Yılmaz, TTNET'in Ipsos KMG firmasıyla bir anlaşma imzaladığını belirterek, "Tivibu ev platformunda da anket uygulamasını hayata geçireceklerini" kaydetti.

Tivibu Ev'de "interaktif anket dönemi"

IPTV teknolojisinin sunduğu olanaklarla yepyeni bir yayın anlayışı başlatan Tivibu Ev'de "interaktif anket döneminin başladığını" belirten TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, "TTNET, Ipsos KMG ile yaptığı işbirliği kapsamında Tivibu Ev üzerinden anket yapma olanağı sunuyor. Yakında pilot uygulaması başlayacak olan proje sayesinde TV üzerinden pek çok ürün ve hizmet hakkında araştırma yapılabilecek ve kullanıcıların görüş, düşünce ve önerileri kolayca alınabilicek" dedi.

Yılmaz bir soru üzerine, "Araştırma dünyası açısından Tivibu Ev'in hem hızlı sonuç alınabilen hem de aynı anda birçok kişiye ulaşabilen bir anket platformu potansiyeline sahip olduğunu ve bu yöntemle yapılan anket çalışmalarının yüz yüze, telefon üzerinden ve online gibi alternatif kanallara oranla maliyet açısından da oldukça avantajlı olduğunu" söyledi.

2006 yılında tüm Türkiye'yi internete bağlamak ve dünyayla tanıştırmak amacıyla kurulan TTNEt'in bugün kurumsal ve bireysel hizmetleriyle sektörde öncü rol oynadığını anlatan Yılmaz, TTNET'in abeno sayısı bakımından Avrupa'da 10. sırada yeraldığını belirtti.

Yılmaz, "Emin adımlarla büyüyen ve gelişen Tivibu platformunda mevcut durumda 27 bin Tivibu Ev, 1,1 milyon Tivibu Web abonesi bulunduğunu kaydetti.

(A) Milli takımının Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Avusturya ile oynadığı maçı izlemek üzere TTNET'in Viyana'ya düzenlediği basın turunda TTNET'in reklam yüzü ünlü oyuncu Pascal Nauma da yeraldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir