Tüpraş, 28. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen törenlerde Tüpraş'da 35, 30, 25, 20, 15 10 ve 5. hizmet yıllarını dolduran 805 çalışan hizmet beratlarını aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KOCAELİ - Tüpraş 28. kuruluş yıl dönümünü İzmit, İzmir, Kırıkkale ve Batman Rafinerileri'nde düzenlenen törenler ile kutladı.

Tüpraş'tan yapılan yazılı açıklamada, Tüpraş'ın tüm rafinerilerinde düzenlenen kıdem armağanları töreni ile 28. kuruluş yıl dönümünün kutlandığı bildirildi.

Genel Müdürlüğün de bulunduğu İzmit Rafinerisi'ndeki törene, Koç Holding ve Tüpraş Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Semahat Arsel, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Tüpraş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç, Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu, Genel Müdür Yavuz Erkut, Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın ve ülkemizin ilk rafinericilerinden Hasan Göker'in katıldığı ifade edildi.

İzmit, İzmir, Kırıkkale ve Batman Rafinerileri'nde gerçekleştirilen törenlerde ise Tüpraş'da 35, 30, 25, 20, 15 10 ve 5. hizmet yıllarını dolduran 805 çalışan hizmet beratlarını aldı.

Tüpraş'ın İzmir Rafinerisi Aliağa bölgesinde 1972 yılında, Kırıkkale Rafinerisi ise 1986 yılında devreye alınmıştı. Tüpraş 16 Kasım 1983 tarihinde 45.Cumhuriyet Hükümeti tarafından genel müdürlüğü o dönem en büyük rafineri kapasitesine sahip İzmit Rafinerisinin bulunduğu Kocaeli Körfez Bölgesinde kurulmuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir