Vefa Grup, 'Nestavilla' ile bayilik verecek

Şirket, verecekleri bayiliklerle yılda 1250- 1500 arasında konut satmayı planlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Prefabrike ve hafif çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren Vefa Grup, pratik hazır konut markası "Nestavilla" ile Türkiye'de bayilik verecek.

Vefa Grup Eş Başkanı Turan Koçyiğit, konuya ilişkin düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Nestavilla'nın Türkiye'de yaygınlaşması hedefiyle yeni bir bayilik sistemi geliştirdiklerini söyledi.

Vefa'nın son 5 yılda üretim kapasitesini 5 kat artırdığını bildiren Koçyiğit, kapasiteye paralel olarak ciro artışı için de pazarlama kadrolarını güçlendirdiklerini söyledi. Koçyiğit, Libya'da bir ortaklığa imza attıklarını, mevcut iki farklı üretim tesisine ek olarak yeni entegre üretim tesislerinin de proje aşamasını geride bıraktıklarını ve inşa aşamasına geldiklerini bildirdi.

Koçyiğit, bu yıl kendi enerjisini kendi üreten ekolojik ev üretimini ve acil yerleşim üniteleri çalışmalarını da tamamlayacaklarını söyledi. Verecekleri bayiliklerle yılda 1250- 1500 arasında konut satmayı planladıklarını belirten Koçyiğit, bu yıl yüzde 33 ciro artışı beklediklerini söyledi.

Nestavilla Satış Yöneticisi Özgül Yücel, Nestavilla fiyatlarının projenin büyüklüğü, uygulama alanının koşulları ve uygulanacak bölgenin iklim şartlarına göre değiştiğini belirterek, 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatının 35 bin lira olduğunu bildirdi. Yücel, müşteriler tarafından genellikle ikincil konut olarak düşünülen evlerin tek katlılarının tercih edildiğini söyledi.

Vefa Bayi Kanalı Yöneticisi Ziya Yıldırım da Vefa'nın Nestavilla ile 30'u aşkın ilde 50 adet bayi hedefi olduğunu, bayilerin, toplam cironun yüzde 25'ini oluşturmasını beklediklerini bildirdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir