Fas, Türk ihracatçılardan peçete üretim hattı talep ediyor!

Son yıllarda Türk ihracat şirketleri için fırsatlar ülkesi olabilecek bir konumda olan Fas’tan bugün Türk üreticilere fırsat kapısı daha aralandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinin en büyük ekonomilerinden biri olan ve hem bölgesel hem de küresel açıdan stratejik bir konuma sahip olan Fas, Türkiye’deki üreticiler için büyüme potansiyeli yüksek bir pazar niteliği taşıyor.

Bugün bu pazarda yer almak isteyen üreticilere, yeni ihracat pazarları ve ihracat müşterileri sağlayan B2B e-ihracat platformu TurkishExporter’dan bir fırsat kapısı daha aralandı. Bu kapsamda endüstriyel ekipman ithalatı ve tedariki konusunda devleşen Faslı firma, şirketlerin global ölçekte ticaret yapmalarına olanak sağlayan Türkiye’nin en büyük e-ihracat platformu TurkishExporter’da bir ilan yayınladı. Firma ilanında Türkiye’den peçete üretim hattı satın alacağını belirtti.

Fas’tan yazan ithalatçı ile temas kuracak olan TurkishExporter kurumsal üyeleri doğrudan ilan üzerinden teklif sunabilir. İlk kez platformu kullanacak firma ise platformun mobil uygulaması olan Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek üyelik başvurusu yapabilir.

Tek tıkla Fas pazarına ulaşın!

Türk üreticileri ve ihracat firmaları için Fas pazarına ulaşmanın artık yeni bir yolu var: "Forie Databank." Bu platform, Fas’taki ticaret dünyasını keşfetmek isteyenlere kapsamlı bir rehber sunuyor.

Fas’ta faaliyet gösteren ithalatçılar, toptancılar ve perakende şirketleri hakkında ayrıntılı bilgilere buradan kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Fas’ta ticaret yapmayı planlıyorsanız veya mevcut faaliyetlerinizi genişletmeyi düşünüyorsanız, "Forie Databank" sizin için bir hazine niteliğinde.