İspanya’ya ‘kakao tozu’ ihraç edecek üreticiler aranıyor!

Gıda sektöründe faaliyet gösteren İspanyalı ithalatçı bir firma, Türk üreticilerden kakao tozu satın alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye’ye yatırım yapan başlıca AB üyesi ülkelerinden biri olan İspanya, Türkiye’nin Avrupa’daki en büyük ticaret ortaklarından biri haline geldi. Bugün ise her gün sayısız ilanı kullanıcılarına sunan B2B e-ihracat platformu TurkishExporter’a İspanya’dan bir ithalat talebi bırakıldı.

Buna göre, çeşitli tatlı üretimleri yapan İspanyol ithalatçı firma yayınladığı ilanla Türk üreticilerden kakao tozu satın alacağını belirtti. İspanyol ithalatçı ile iletişim kurmak isteyen TurkishExporter kurumsal üyeleri ilan üzerinden doğrudan teklif sunabilecekken, İlk kez platformu kullanacak firma ise platformun mobil uygulaması olan Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek üyelik başvurusu yapabilir.

İspanya pazarına ulaşmanın kolay yolu

Türk üreticiler ve ihracat firmaları için İspanya pazarına ulaşmanın artık yeni bir yolu var: "Forie Databank." Bu platform, İspanya’daki ticaret dünyasını keşfetmek isteyenlere kapsamlı bir rehber sunuyor.

İspanya’da faaliyet gösteren ithalatçılar, toptancılar ve perakende şirketleri hakkında ayrıntılı bilgilere buradan kolayca erişim sağlayabilirsiniz. İspanya’da ticaret yapmayı planlıyor veya mevcut faaliyetlerinizi genişletmeyi düşünüyorsanız, "Forie Databank" sizin için bir hazine niteliğinde.