Çağlar'a TOBB'dan destek geldi

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan İTO Başkan adayı Çağlar'a destek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na aday olan İbrahim Cağlar'a destek verdi. 

İTO'da yapılacak seçime ilişkin soruları yanıtlayan Hisarcıklıoğlu, 22 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde yeni İTO Meclisi'nin daha sonra 29 Mayıs'ta ise yeni İTO Yönetim Kurulu'nun belirleneceğini hatırlattı. 

Hisarcıklıoğlu, şunlar kaydetti: 

"Arkadaşım ve dostum İTO Meclis Başkanı İbrahim Çağlar da Yönetim Kurulu Başkanlığı'na aday. Kendisi gerek iş hayatında gerekse sivil toplum ve meslek örgütleri yönetimde deneyimlidir. 2005-2009 yılları arasında TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Muhasip Üye olarak görev yapmıştır ve başarılı işlere imza atmıştır. 

TOBB yönetiminde çalışma arkadaşım ve dostum İTO Başkanı Murat Yalçıntaş'tan alacağı bayrağı daha yukarılara taşıyacağından eminim. Türk ekonomisinin kalbinin attığı ve küresel ekonominin de önemli başkentlerinden birisi olan İstanbul'un, iş dünyasının en önemli temsilciliğine aday İbrahim Çağlar'ın gerek iş dünyasının sorunlarına çözüm üretmede gerekse 2023 Türkiye hedefleri doğrultusunda önemli projelere imza atacağına inanıyorum." 

Bu konularda ilginizi çekebilir