“2. nesil üyelikle gençleri ailemize katacağız”

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) 13’üncü İş Geliştirme Toplantısı’nı BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Basri Açıkgöz’ün organizasyonuyla BALKANTÜRKEVİ’nde gerçekleştirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) –BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan ve farklı iş alanlarında faaliyet gösteren BALKANTÜRKSİAD üyelerinin katıldığı toplantıda, üyeler birbirleriyle tanışıp, farklı iş olanaklarını masaya yatırdılar.

BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, İş Geliştirme Toplantıları ile üyeler arasında sosyal ve ticari ilişkileri arttırmayı hedeflediklerini dile getirdi. Dernek faaliyetleri ve projelerden bahseden Tunakan, “Bilişim grubumuzun bir yıldır üzerinde çalıştığı mobil aplikasyonumuz yakında üyelerimizin kullanımına sunulacak. Bu uygulama ile üyelerimiz arasındaki iletişim daha da kolay ve sağlıklı hale gelecek” dedi.

İkinci nesil üyelik konusunda bilgilendirmelerde bulunan Tunakan, “Başlattığımız 2’inci nesil üyelik projemize olan ilgi bizleri mutlu ediyor. Bu proje ile gençleri BALKANTÜRKSİAD ailesine katarak daha da büyüyeceğiz” ifadelerini kullandı. İnşaat, turizm, tekstil, gıda, eğitim ve danışmanlık hizmetleri gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren BALKANTÜRKSİAD üyeleri de toplantıda kendilerini tanıtarak, iş imkanları hakkında diğer üyelerle görüş alışverişinde bulundular.

Bu konularda ilginizi çekebilir