Antalya'da 5 plaj sezonu açtı

Antalya'da 5 plaj, "Yaza Merhaba" etkinliğiyle sezonu açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kadınlar Plajı, Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı'nın, Sarısu Kadınlar Plajında düzenlediği etkinliğe katılanlar müzik eşliğinde eğlendi. 

Antalya Entegre Et, Süt, Gıda, Tarım (ANET) Başkanı Gökalp Dinçmen, burada yaptığı konuşmada, kadınların görüşleri doğrultusunda yaklaşık 1 milyon liralık yatırımla Kadınlar Plajının yenilendiğini belirtti. 

Dinçmen, VIP kalitesinde plaj hizmetiyle binlerce kadını ağırlamaya hazır olduklarını, istekler doğrultusunda yenilikler yaptıklarını belirterek, "Plajda haftada bir gün kadınlar matinesi adı altında eğlenebilecekleri bir mekan oluşturduk. Denizi, sporu ve eğlenceyi kadınlar plajında bir araya getirdik" diye konuştu. 

Sarısu mesire alanının 250 dönüm bir arazi üzerine kurulduğunu ifade eden Dinçmen, bu alandaki piknik masa sayısının 220'den bin 20'ye çıkarıldığını, 6 bin kişinin aynı anda piknik yapma olanağına kavuştuğunu söyledi. 

Dinçmen, Kadınlar Plajında bünyesinde bu yıl hamam, SPA ve sağlık merkezinin hayata geçirildiğini belirterek, kuaför hizmeti verilecek plajda, çocuklar için oyun parkları da kurulduğunu aktardı. 

Konyaaltı Plajına yapılan güneşliklerin bazı basın ve gazetelerde eleştirildiğini anımsatan Dinçmen, "Kadınlar plajında görmüş olduğunuz güneşlenme stantların aynısından ayın 24'ünde Konyaaltı Plajına yapılacak. Halkımız 5 plajdan bazılarından ücretsiz ve bazılarından da cüzi bir ücretle yararlanabilecek. Yapılan yeniliklerin hepsi vatandaşlara sorularak yapılıyor" dedi. 

Kadınlar plajında geçen yıl bin 50 olan şezlong sayısını bu yıl bin 500'e çıkardıklarına dikkati çeken Dinçmen, yürüme yollarının tamamına kilit taş yapıldığı kaydetti.  

Bu konularda ilginizi çekebilir