CHP’nin Bursa adayları belli oldu

CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Mudanya Belediye Başkan Adayı ise mevcut başkan Hayri Türkyılmaz oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) – CHP’de yerel seçimlere dönük aday belirleme çalışmaları sürerken, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında yeni adaylar görüşüldü. Toplantıda Bursa’da merkez ve ilçelerde belediye başkanlığı için yarışacak isimler de belli oldu.

Buna göre CHP’nin Bursa Büyükşehir, Nilüfer ve Mudanya belediye başkan adayları belli oldu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Mudanya Belediye Başkan Adayı ise mevcut başkan Hayri Türkyılmaz olarak belirlendi.

CHP’nin Osmangazi ve Yıldırım’daki adayları ise bir sonraki Parti Meclisi’nde belirlenecek. CHP’nin söz konusu iki ilçede aday göstermeyip, ittifak kapsamında İYİ Parti adayını destekleyebileceği de ifade ediliyor.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığımızı açıklayarak Bursa’ya hizmet yolunu bize açan Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na, CHP Parti Meclisi’ne teşekkür ederim. O sene bu sene dostlar. Siz varsanız başarırız. Allah utandırmasın, yolumuz açık olsun” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir