Netlog Lojistik, 5 yeni depo açtı

Netlog Lojistik Grubu, ardı ardına açtığı depolarıyla kapasitesini yüzde 10 artırdı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Netlog Lojistik Grubu, depo yatırımlarına devam ediyor. Bünyesinde yer alan markalardan PolarXP için Hadımköy'de 11 bin metrekarelik Avrupa yakası soğuk lojistik merkezini hizmete alan Netlog, Şok Zincir Marketleri için de 4 yeni depoyu daha faaliyete geçirdi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, İstanbul Avrupa Yakası ve Trakya Bölgesi'ne hizmet vermek amacıyla açılan Hadımköy ‘deki yeni deponun, soğuk, donuk ve serin alanda tutulması gereken ürünler için toplam 8 bin 115 paletlik depolama alanına sahip olduğu belirtildi. Aynı zamanda Cross-Dock operasyonlarının yürütüldüğü depolarından biri konumunda olan depoda, toplam 80 personel istihdam edildiği bilgisi verilirken, açılan yeni depoyla birlikte,  PolarXP'nin toplam depo sayısının 16'ya çıktığı ifade edildi.

Şok için 4 depo daha

Yeni yılla birlikte Şok Zincir Marketleri'nin lojistik hizmetini üstlenen Netlog, bu operasyon için de aynı anda 4 depoyu hizmete açarak 350 kişiye ek istihdam sağladı. 1 Mart'tan bu yana Şok Mağazaları'na depolama hizmeti veren ve sevkiyat gerçekleştiren Netlog Lojistik Grubu'nun yeni depoları, İzmir, Ankara, Antalya'da konumlandırıldı. 

Erzurum'daki 5 bin 800 metrekarelik depo ise Haziran ayında tam kapasite ile çalışmaya başlayacak. İzmir'deki depo 5 bin 800, Ankara'daki 6 bin 200, Antalya'daki depo ise 10 bin metrekare alana sahip.

Bu konularda ilginizi çekebilir