Yüksel Lojistik, Balkanlar'da ofis açacak

Yüksel Lojistik Genel Müdürü Orhan Kemal Yüksel, keşfedilmemiş bir coğrafya olan Balkanlar'da, özellikle Bosna Hersek, Hırvatistan ve Romanya gibi ülkelerde şube açacaklarını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

REZZAN ÖZÇETİN

MERSİN - Ortadoğu'da yaşanan iç karışıklık nedeniyle, birçok lojistik firması gibi, Yüksel Lojistik de rotasını Balkanlar'a çevirdi. Ortadoğu pazarından sıyrılmak gerektiğine inandıklarını söyleyen Yüksel Lojistik Genel Müdürü Orhan Kemal Yüksel, Almanya, İtalya, Fransa gibi Avrupa ülkelerin de lojistik sistemin oturmuş olması nedeniyle, daha bakir ve keşfedilmemiş bir coğrafya olan Balkanlar'da, özellikle Bosna Hersek, Hırvatistan ve Romanya gibi ülkelerde şube açacaklarını anlattı.

Yüksel Lojistik, imalat sanayiiye yönelik yüklerin yanı sıra, yaş meyve sebze ve bakliyat da dahil olmak üzere gelen talepler doğrultusunda her türlü yük taşımacılığını gerçekleştiriyor. Kemal Yüksel, serbest bölgenin limanla entegre olan giriş kapısında 12 dönümlük TIR parkları olduğuna dikkat çekti. Şirket, Ortadoğu'daki olumlu gelişmelere ve bazı projelerinin hayata geçmesine bağlı olarak filoya da yeni yatırım planlıyor. Mersin'de Serbest Bölge girişindeki ofislerinin yanı sıra, Mersin Nakliyeciler Sitesi'nde de bir irtibat ofislerinin olduğunu dile getiren Yüksel, ayrıca İzmir Nakliyeciler Sitesi ve Gebze Nakliyeciler Sitesi'nde de birer şubelerinin bulunduğunu belirtti. Yurt dışında Ortadoğu ve Avrupa ülkelerine taşıma hizmeti verdiklerini aktararak, Bosna Hersek, Hırvatistan ve Romanya gibi Balkan ülkelerinde şube açmayı planladıklarını anlatan yuksel, önümüzdeki dönemde yurt içi taşımacılıkta büyümeyi hedeflediklerine dikkat çekti. Yüksel, "10 yıl sonraki hedefimiz ise Türkiye'deki ilk 10 lojistik firmasından biri olmak. Bunu gerçekleştirmek ve müşterilerimize en iyi şekilde hizmet verebilmek adına, teknolojiden de faydalanıyoruz. Genellikle maddi değeri yüksek yükler taşıdığımız için müşterilerimizin, yükleme yerinden indirme yerine varıncaya kadar, yüklerini takip etmesine imkan sağlıyoruz. Tüm yüklerimiz sigortalı olarak taşınıyor ve yasal süreleri içinde teslim ediliyor" şeklinde konuştu.

Kemal Yüksel, tenteli tırlara uygun, paletli, paletsiz dökme kargo yükleri taşıdıklarını aktararak, daha önceleri sadece kara nakliyesi yapmakta iken, şu anda gümrükleme hizmetleriyle beraber deniz taşımacılığına da adım attıklarını söyledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir