Bahadiring yüz maskeleri, Amazon’da satışta

Bahadiring CEO’su Emir Bahadır, Fransız Apot.care markasının kendi markası için ürettiği göz ve yüz maskelerinin Amazon’da satışına başlandığını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dilek ESKİ BEZİRKAN

NEW YORK- Bahadiring CEO’su Emir Bahadır, Fransız Apot.care’in kendi markası için ürettiği yüz ve göz maskelerinin Amazon’da satışa sunulduğunu söyledi. Bahadır, cilt bakım ürünleri konusunda önde gelen firmalar arasında yer alan Fransız firmasının Paris laboratuvarlarında 8 ayda geliştirilen ürünlerin piyasaya ilk çıktığı günden bu yana büyük ilgi gördüğünü ifade etti.

Kendi yaşam tarzına uygun ürünlerin Bahadiring markası altında toplandığını kaydeden Bahadır, bu ürünün de aynı özellikleri taşıdığını söyledi. Bahadır, “Yoğun iş ve sosyal programı olan yeni bir nesil gelişiyor. Kimsenin eskisi gibi saatlerce cilt bakımı yapmak gibi bir lüksü olmadığını görüyoruz. Bu nedenle böyle bir ürün geliştirdik" dedi.

15 dakikada bakım

Ürünlerde geliştirilen özel formül sayesinde 15 dakika içerisinde 2 saatlik yüz bakımı yapılmış etkisi elde edildiğini kaydeden Bahadır, ürünün diğer özelliklerine ve fiyatlarına ilişkin şu bilgileri verdi:

“Göz maskelerimiz bütün yorgun ifadeyi canlandırıp, göz altındaki şişlik veya koyulaşmayı ortadan kaldırıyor. Maskelerimizdeki collagen serumu sayesinde cilt daha gergin, canlı, nemlenmiş ve yenilenmiş olmakta. Bu markanın çıkmasındaki bir diğer neden ise, lüks ürünleri herkesin kullanabileceği bir rakama indirmekti. Fiyatlarımız yüz maskesi 20 dolar ve göz maskesi 15 dolar olarak fiyatlandırıldı.”

Ürünlerin artık Amazon’da da satış sunulduğunu kaydeden Bahadır, sosyal ve iş yaşamının getirdiği sorumluluklar ve hızlı temponun kozmetik sektörüne girme nedenleri arasında yer aldığını da sözlerine ekledi.