İşte yeni 'Office 2016'

Microsoft, yeni yazılımı Office 2016'yı tanıttı. Dokunmatik ekran desteği ile birden fazla platformda kullanılabilecek olan yeni Office yazılımı bu yıl piyasaya sürülüyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Microsoft'un yeni işletim sistemiyle enterge çalışacak Office 2016'nın resmi duyurusu yapıldı. Firma duyuruyu yeni nesil işletim sistemi ile beraber yaptı. Windows 10 deneyimini artırmak için geliştirilen Office 2016, dokunmatik ekran desteği de sunacak.

Office 2016, önceki sürümlerden farklı olarak 'universal' yani birden fazla platformu destekleyecek şekilde tasarlandı. Dokunmatik ekran deneyimini sunan Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve Outlook, yeniden düzenlendi ve aynı anda hem mobil cihazlarda hem de bilgisayarlarda kullanılacak şekilde geliştirildi.

Firmanın resmi blog sayfasında yaptığı açıklamaya göre Office 2016, bu yılın ikinci çeyerğinde kullanıma sunulacak. Ekran görüntülerine göre daha sade bir tasarıma kavuşan Office paketi, aynı anda mobil arayüz desteği ile özellikle hareket halinde olan kullanıcıların yüzünü güldürecek gibi görünüyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir