Kamyon kardeşliği kurdular

Volvo Trucks ve Renault Trucks güçbirliği yaptı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Ticari araç sektörünün iki markası Volvo Trucks ve Renault Trucks, yeni bir yapılanmayla hizmet ağlarını birleştirdi.
Yeni stratejik yapılanma ile pazar hakimiyetini güçlendirmeyi ve daha kapsamlı hizmet sunmayı amaçlayan Renault Trucks ve Volvo Trucks, Volvo Group Trucks adı altında birleşti.
 
Türkiye'nin de dahil olduğu, stratejik bir öneme sahip olan EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) bölgesinde, Volvo Trucks ve Renault Trucks, Volvo Group Trucks çatısı altında müşterilerine sundukları ürün yelpazesi ve çözümlerle servis ağlarını güçlendirmeyi hedefliyor.
 
Konuya ilişkin düzenlenen basın toplantısına EMEA Volvo Group Trucks Türkiye'den Sorumlu Başkan Yardımcısı Mete Büyükakıncı, müşterilerinin karşı karşıya kaldıkları pazar gerçeklerinin üretici olarak kendilerine yansıdığını ve planlamalarına yön verdiğini belirtti.
 
Yeni yapılanmalarının en büyük hedeflerinin, müşterilerine daha geniş ürün yelpazesi, kapsamlı çözümler ve lider servis ağı hizmeti sunabilmek olduğunu kaydeden Büyükakıncı, Volvo Trucks ve Renault Trucks'ın, Türkiye'de ayrı satış organizasyonlarına sahip bir firma olarak tek bir genel merkezden faaliyetlerine devam edeceğini ifade etti.
Büyükakıncı, "Bu birleşme sonucunda Türkiye'de müşterisine daha yakın ve daha güçlü bir servis ağına sahip olacağız. İki önemli markanın güçlerini birleştirmesi ile satışlarımızı artırarak pazar payımızı yükseltecek, rakiplerimiz karşısında geniş ürün yelpazemiz ve üstün hizmet kalitemizle lider olmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız" dedi.
Oluşturulan ortak enerjiyle daha da güçleneceklerini belirten Büyükakıncı, "Varlığımızı daha karlı ve kalıcı bir şekilde devam ettireceğiz. Genel büyüme stratejimize lider servis ağımızla yön vereceğiz. Böylesi bir gelişme, doğal olarak iki markanın da satışlarını ve pazar paylarını büyütmelerine katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.
Bu konularda ilginizi çekebilir