Vodafone'da yeni yapılanma

Vodafone, Kuzey ve Güney Avrupa'daki birimlerini tek çatı altında toplarken, Türkiye birimini de Afrika, Ortadoğu ve Asya Pasifik bölümüne bağlamayı kararlaştırdı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

LONDRA - Avrupa'da internet hizmetlerini genişletmeyi hedefleyen dünyanın en büyük mobil operatörlerinden Vodafone, Kuzey ve Güney Avrupa'daki birimlerini tek çatı altında toplarken, Türkiye birimini de Afrika, Ortadoğu ve Asya Pasifik bölümüne bağlamayı kararlaştırdı. Vodafone, bir yıl önce Avrupa operasyonlarını iki birime ayırmıştı.

Vodafone Group'tan yapılan açıklamaya göre, organizasyondaki yeniden yapılanma 1 Ekim tarihinden itibaren hayata geçecek. Vodafone'un tek çatı altında birleşen Kuzey ve Güney Avrupa birimleri Philipp Humm tarafından yönetilecek.

Akıllı telefonlar ve tabletlerden internet erişimine yönelik artan abone talebiyle karşılaşan dünyanın en büyük ikinci mobil operatörü, son yıllarda sabit hat internet hizmetlerine daha fazla odaklanmaya başlamıştı.

Vodafone'un Güney Avrupa birimini yöneten Paolo Bertoluzzo ise grubun ticari ve operasyonlardan sorumlu yöneticisi olacak.

Vodafone CEO'su Vittorio Colao, "Organizasyonel değişiklikler, abone deneyimini iyileştirmemize ve ticari stratejimizi daha hızlı ve sürekli şekilde geliştirmemize olanak
tanıyacak" dedi.