Yunan aşçı, sevgilisinin kafasını kopardı

Polis, Aşanassios Arvanitis adındaki zanlının takip sonucunda vurulduğunu belirtti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ATİNA - Yunanistan'da 31 yaşındaki bir aşçı sevgilisinin kafasını kopardı.

Polis, turistlerin gözdesi Santorini adasında meydana gelen olaydan sonra psikolojik sorunları olduğu bildirilen Aşanassios Arvanitis adındaki zanlının polis takibi sonucunda vurulduğunu belirtti.

Polis, öğretmenlik yapan 25 yaşındaki kız arkadaşı Adamantia Karkali'nin başıyla adada gezen ve şaşkın köylülere kendisini durdurmamalarını söyleyen Arvanitis'in kendisini tutuklamaya çalışan polislerden birini bıçakladığını, ardından bir polis arabasını çalarak kaçtığını, takip esnasında da bir motosiklete çarparak iki kadın doktoru yaraladığını kaydetti. Polisin, zanlıyı kadın doktorların sürdüğü motosiklete çarpmadan önce 5 kez vurduğu bildirilirken, komşuları Arvanitis'in kız arkadaşını öldürmeden önce de kız arkadaşının köpeğinin başını kasap bıçağıyla kopardığını söyledi.

Santorini adasında bir lokantada aşçı olan Arvanitis'in adadaki hastanede ameliyata alındığı kaydedildi. Yunanistan Tirizm Bakanı Aris Spiliotopoulos, bu turizm sezonunda Yunan tatil beldelerinde şiddet olaylarının patlaması üzerine, tatil yerlerinin daha güvenli olması için önlemler alacağını söylemişti.