Liseliler yaz okulunda üniversiteli oluyor

Özyeğin Üniversitesi, liselilere üniversite deneyimi yaşatmak üzere 52 saatlik yaz okulu programı düzenliyor. Programa katılanlar gelecekte okumak istediklerin bölümler hakkında detaylı bilgi sahibi olurken kampüs deneyimi de yaşıyorlar.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'nin dört bir yanından lise öğrencileri, Özyeğin Üniversitesi'nin bu yıl altıncı kez düzenlediği yaz okulu programı ile üniversite deneyimi yaşama fırsatı yakalıyor.

Üniversite bu yolla lise öğrencilerine gelecekte okumak istedikleri bölüm ve üniversite ortamını yakından tanıma fırsatı sunmayı hedefliyor.

24 Haziran-8 Temmuz ve 15 Temmuz-29 Temmuz olmak üzere iki farklı dönemde gerçekleştirilecek olan programa katılmak için son başvuru tarihi ise 1 Mayıs.

Özyeğin Üniversitesi'nin liseler için yaz okulu, 10 saati İngilizce, 27 saati akademik dersler, 15 saati ise seçmeli dersler ve atölye çalışmaları olmak üzere toplam 52 saatten oluşuyor.

Derslerin tamamı Özyeğin Üniversitesi akademisyen kadrosu tarafından veriliyor. 

Programa katılmaya hak kazanan öğrenciler, yurtlar da dahil olmak üzere derslerin yapıldığı Çekmeköy Kampüsü'nün tüm imkanlarından yararlanabiliyorlar.

Bu konularda ilginizi çekebilir