İş dünyası, "Ofisten Mutfağa" ile yeni bir mesaiye başlıyor!

Tüm şirketlerin katılımına açık, çalışan motivasyonunu artırmayı, yaratıcı bir rekabet ortamında eğlenmeyi ve takım ruhunu yükseltmeyi hedefleyen yarışma, bu yıl ikinci kez düzenleniyor. Başvurular için son tarih 10 Şubat 2017.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İş dünyasının profesyonelleri, "Ofisten Mutfağa" ile mutfak mesaisine başlıyor. Şirket içi iletişime yeni bir boyut kazandırmayı hedefleyen "Ofisten Mutfağa" yarışması, çalışan motivasyonunu artırmayı, yaratıcı bir rekabet ortamında eğlenmeyi ve takım ruhunu yükseltmeyi hedefleyen tüm şirketlerin katılımına açık…

Bu yıl, yaratıcılık yarışacak

Katılan firmaların oluşturduğu ekipler arasındaki yarışmalar, 20-21 ve 27-28 Şubat ile 1 Mart tarihlerinde Zorlu Eataly Mutfak Atölyesi'nde gerçekleşecek. Her eleme turunda dört şirketin yarışacağı "Ofisten Mutfağa" yarışmasında; şirket ekiplerine verilen sürpriz bir kutudan çıkan malzemelerle yarışmacıların başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan mönü hazırlamaları beklenecek.

Şirketler, jüri tarafından belirlenen puanlama kriterlerine göre yarışacaklar ve bu puanlama sistemi üzerinden yarışma boyunca en yüksek puanı alan 4 şirket, 06 Mart 2017 tarihinde finalist olacak. Finalde yarışan ekipler ise 17 Mart 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da gerçekleşecek törende ödüllendirilecekler.

Moderatörlüğünü radyo-TV program yapımcısı ve sunucusu Mert Ruscuklu'nun yapacağı yarışmada, birinci olan ekip, büyük ödül olarak Amsterdam seyahati ve Taste Of Amsterdam Festival'e katılma şansı elde edecek.

Ustalar değerlendirecek

Yarışmada şirket ekiplerinin hazırladığı mönüleri, Eataly Executive Şefi Claudio Chinali, Şef, Gastronom ve Yazar Semi Lichy ile Şef ve Gastronom Rudolf Van Nunen'in aralarında olduğu bir seçici kurul yorumlayacak. Jüri, ekip çalışması, mönü uygulama, gıda güvenliği ve hijyen, zaman yönetimi, yaratıcılık, sunum, başlangıç, ana yemek, tatlı kategorilerinde değerlendirme yapacak.

"Ofisten Sahneye" yarışmasını 7 yıldır gerçekleştiren HY Tanıtım'ın bir projesi olan "Ofisten Mutfağa" yarışması için başvurular, 10 Şubat 2017 tarihine kadar basvuru@ofistenmutfaga.com adresinden yapılabilecek.