İstanbul Oyuncak Fuarı 22 Mart'ta…

Oyuncakçılar Derneği (OYDER) tarafından desteklenen İstanbul Oyuncak Fuarı 22-25 Mart tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

OYDER tarafından 15 yıldır desteklenen İstanbul Oyuncak Fuarı bu yıl ilk kez TÜYAP işbirliği ile 22-25 Mart tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

OYDER Başkanı Yakup Kireçci, oyuncak sektöründe geçen yıl Anadolu'da 5 satış etkinliği düzenlendiğini belirterek "Onlar satışa odaklı fuarlar. İstanbul Oyuncak Fuarı ise ihtisas fuarı olarak öne çıkıyor. Fuarımızda oyuncaktaki son teknoloji yenilikleri görücüye çıkacak, oyuncak robotların şovlarını izleyeceğiz" diye konuştu. TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Ulusoy ise hedeflerinin bir iki yıl içinde fuarı dünyanın önde gelen fuarları ile rekabet edebilecek konuma ulaştırmak olduğunu vurguladı.

100’e yakın marka, 10 bin ziyaretçi

Fuarda, peluşlardan yapbozlara, tahta oyuncaklardan dış mekân ürünlerine, zeka geliştirici oyuncaklardan robotlara oyuncak ürünleri sergilenecek. 2 salonda 10 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek fuara Abc, Adel, Adore, Akar, Bircan, Birlik, Canem, Clementoni, Dolu, Dede, Erdem, Erpa, Karakuş, Kızılkaya, Limon, Mercan, Necotoys, Star Okey, Pilsan, Sunman, Uçar’ın aralarında bulunduğu 100’e yakın marka katılacak. Etkinliğe, 10 bin profesyonel ziyaretçi bekleniyor…

Bu konularda ilginizi çekebilir