Sevgilerini dolmakalemle yazdılar

Ottilie ve Alexander'ın evlendiği yıldan ilham alarak sadece 1898’er adet üretilen Graf von Faber-Castell Heritage dolmakalemler, yeşil ve menekşe moru gövdenin üzerinde incecik işlenmiş desenlerin dikkat çektiği bir koleksiyon.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Graf von Faber-Castell, Yazı Kültürü Dergisi Mürekkep Balığı ve premium kalem mağazası Barker’s Pen Shop, Buyaka Barker’s Pen Shop mağazasında Sevgililer Günü için özel bir davet düzenledi. Davete polisiye yazar Ahmet Ümit ve Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler de katıldı.

250 yıllık yazım gereçleri markası Faber-Castell’in tarihindeki büyük aşk hikâyesinin kapılarının aralandığı davette katılımcılar, Kontes Ottilie ile Kont Alexander von Faber-Castell çiftinin kişiliklerinin esin kaynağı olduğu Graf von Faber-Castell Heritage Limited Edition koleksiyonunu incelemek fırsatını buldular.

Ottilie ve Alexander'ın evlendiği yıldan ilham alarak sadece 1898’er adet üretilen Graf von Faber-Castell Heritage dolmakalemler, yeşil ve menekşe moru gövdenin üzerinde incecik işlenmiş desenlerin dikkat çektiği bir koleksiyon. Kalemde gümüş parçalar ve el oymalı 18 karat çift renkli altın uç ile sanatkârca bir sentez yaratmak hedefleniyor.

Davette katılımcılar Graf von Faber-Castell’in özel işçilikle üretilen ürünlerini kendilerine hediye edilen farklı renklerdeki mürekkeplerle deneyimleme fırsatı da yakaladılar. Etkinlik boyunca "sevgi" sözcükleri davetlilerin el yazıları ile kâğıtlara döküldü. Davet sonunda gerçekleştirilen çekilişte, yazı tutkunu misafirlerden biri gece mavisi renginde, ince oluklarla işlenmiş metal gövdeli Tamitio dolma kalemin sahibi oldu.