Almanya hazır giyim ürünleri satın alacak

Almanya'da hazır giyim ve moda ürünleri satıcısı firma Türkiye'den hazır giyim ürünleri ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Almanya'da hazır giyim ve moda ürünleri satıcısı firma Türkiye'den hazır giyim ürünleri ithal etmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

Tekstil ve hazır giyim sektörü, ülkelerin ekonomik kalkınma sürecinde önemli rol oynayan bir sanayi dalıdır. Tekstil ve hazır giyim sektörü, elyaf ve ipliği kullanım eşyasına dönüştürecek süreçleri kapsayan işlemleri içerir. Elyaftan iplik ve mamul kumaşa kadar olan kısım tekstil, kumaştan giyim eşyası elde edilene kadar olan süreç ise hazır giyim sektörünün içinde değerlendirilmektedir. Sektörün nihai kullanıma yönelik ürünleri çok genel olarak hazır giyim, hazır eşya ve teknik tekstiller olarak gruplandırılmaktadır. 

Tekstil ve hazır giyim sektöründe gerek üretim, gerekse ihracat konusunda dünya liderliği Çin Halk Cumhuriyeti'ndedir. Sektörde aynı konularda ikinci sırada gelen AB ülkeleri aynı zamanda Çin, Türkiye, Bangladeş, Hindistan gibi ülkelerden yaptıkları alımlarla en büyük ithalatçı konumundadır. 

Uluslararası rekabet ortamında, ülkelerin rekabet gücünü etkileyecek birçok önemli unsur bulunmaktadır. Bunlar, kaliteli ve ucuz hammadde temini, nitelikli işgücü, işgücü ve teknoloji kullanımında verimlilik, pazara yakınlık, pazarlama ve dağıtım kanallarına sahip olmak, ürün kalite ve çeşitliliğini zenginleştiren ve birim üretim faaliyetlerinde tasarruf sağlayan AR-GE faaliyetleri ile moda ve marka olgusu olarak sayılabilir. Sanayicinin kullandığı enerji fiyatlarının dünya fiyatlarının üstünde olması önemli bir maliyet unsuru olarak sektörün rekabet gücünün azalmasına yol açmaktadır. Bu nedenle sektörde önemli bir girdi olan enerji maliyetlerinin düşürülmesi gerekmektedir. 

Almanya'da hazır giyim ve moda ürünleri satıcısı firma Türkiye'den hazır giyim ürünleri ithal etmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/326253_looking-for-suppliers-of-t-shirts-for-germany 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip  limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u  arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir