Ankara'da "proje pazarı" kuruluyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
ANKARA - Ankara Kalkınma Ajansı, yarın "2. Yenilikçi Ankara Proje Pazarı" etkinliği düzenleyecek. Üniversiteler, organize sanayi bölgeleri ve teknokentlerin yöneticileri ile kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve yabancı misyonların temsilcilerinin katılacağı etkinlik, Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi Congresium'da gerçekleştirilecek.
 
Etkinlikte, teknogirişim desteği almış girişimcilerin yanı sıra Ankara Kalkınma Ajansı'ndan 2012 yılında Yenilikçilik ve Turizm Mali Destek Programları kapsamında destek almaya hak kazanmış olan 150'ye yakın proje sergilenecek.
Proje sahiplerinin kendilerini, iş fikirlerini, şirketlerini; yerli ve yabancı yatırımcılara, Ankara Ticaret Odası ve Ankara Sanayi Odası üyesi kurum/kuruluşlara ve katılımcı diğer yatırımcılara tanıtma imkanı bulacağı etkinlikle katılımcılar ayrıca, kendi iş sahalarıyla ilgili arzu ettikleri ulusal ölçekli firmalarla ve kişilerle ikili görüşmelerde bulunma olanağı da yakalayacak.
Ulusal ve uluslararası medya kuruluşlarının da katılacağı etkinlikte, proje sahibi firmalara en başarılı kadın teknogirişimci, en yüksek ticari potansiyel vadeden proje, teknolojik üstünlük vadeden proje, katma değeri en yüksek proje ve gelecek vadeden proje olmak üzere 5 ayrı kategoride yapılacak değerlendirmeyle "Proje Ödülleri" verilecek.
 
Bu konularda ilginizi çekebilir