Avea'dan mobil uygulama yarışması

Birinci olan uygulamanın sahibi 15 bin lira para ödülü, ikinci olan uygulamanın sahibi iPad, üçüncü ise BlackBerry Torch kazanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea'nın Ar-Ge merkezi içinde yer alan AVEA İnovasyon Merkezi, "Avea Mobil Uygulamalar Yarışıyor" isimli  yarışma başlattı.

Avea'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, bireysel ya da grup halinde katılma imkanı bulunan yarışmada birinci olan uygulamanın sahibi 15 bin lira para ödülü, ikinci olan uygulamanın sahibi iPad, üçüncü ise BlackBerry Torch kazanacak.

İlk 10 finalist Avea İnovasyon Eğitimi almaya hak kazanırken, Smartface ile uygulama geliştirenlere de "Mobinex En İyi Smartface Ödülü" verilecek.

20 Şubat 2011 tarihine kadar www.aveainovasyoncagrisi.com adresinden başvuru yapılabilen yarışmada uygulamalar, bağımsız bir jüri tarafından farklılık, fonksiyonellik, kullanılabilirlik ve pazar değeri öğeleri dikkate alınarak değerlendirilecek. Finalistler 4 Mart 2011 tarihinde belirlendikten sonra 11 Mart 2011 tarihinde düzenlenecek ödül töreni ile dereceye girenler açıklanacak.

Verilen bilgiye göre Avea, yarışma sürecinde isteyen katılımcılara Avea Ar-Ge merkezinde, uygulamaları konusunda çalışma imkanı sunacak. Yarışmacıların hiç bir programlama dili bilmeden mobil uygulama geliştirebilecekleri SmartFace platformu da yarışmacıların kullanımına sunulacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir