AYMOD, 15 Nisan'da başlıyor

53. Ayakkabı Moda Fuarı 15 Nisan'da başlayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

53. Ayakkabı Moda Fuarı (AYMOD) 1400 markanın katılımı ile 15 Nisan'da başlayacak.  

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, klasikten moderne, babetten çizmeye, spor ayakkabılarından, iş emniyet, askeri ayakkabılara kadar her kesime hitap eden ürünlerin sergileneceği AYMOD, 1400 markanın katılımı ile CNR Expo Yeşilköy'de 15 Nisan ile 18 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.  

60 bin metrekare alanda düzenlenecek fuara, Almanya, BAE, Bahreyn, Brezilya, Bulgaristan, Fas, Fransa, Hollanda, Irak, İngiltere, İspanya, İsrail, İtalya, Katar, Kuveyt, Makedonya, Polonya, Romanya, Rusya Federasyonu, Suudi Arabıstan, Tunus, Umman, Ürdün, Yunanistan gibi çok sayıda ülkeden alım heyetleri gelecek. 

Yerli ve yabancı sektörün öncü firmalarının katılımı ile yapılacak fuarda, markaların Sonbahar 2015-Kış 2016 ayakkabı koleksiyonları vitrine çıkarılacak. 

Fuar, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık organizasyonu ile Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (TASEV), Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu (TUAF), İstanbul Ayakkabı Esnafı Sanatkarlar Odası (İASEO) ve KOSGEB desteğiyle düzenleniyor. Türk ayakkabı sektörünün uluslararası platformda etkinliğini ve ihracat potansiyelini artırmak amacıyla düzenlenen AYMOD'u 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.  

Bu konularda ilginizi çekebilir