BAE için fason meyve suyu ürettirmek istiyor

Birleşik Arap Emirlikleri’nde gıda ve temel tüketim malzemeleri ithalatı ve toptancılığını yapmakta olan bir firma kendi markalarıyla meyve suyu ürettirmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Birleşik Arap Emirlikleri’nde gıda ve temel tüketim malzemeleri ithalatı ve toptancılığını yapmakta olan bir firma kendi markaları için fason meyve suyu ürettirebilecekleri Türk firmalar aradıklarını beyan ederek işbirliği teklifleri beklemektedirler.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sirs,
We are a UAE based FMCG company dealing with various food items including. At present we are looking for the possibility co packing juices(under our brand which is registered in those countries) for supplying to various countries in Europe, Middle East & USA. The packing has to be either in Tetra Pack or Combi Bloc.
In this connection, we wanted to find out whether you offer such service. If in principle you are willing to undertake the job we can proceed further with concrete details and start discussing the terms and conditions for such a collaboration.

https://turkishexporter.net/en/Leads/347298_private-label-fruit-juices-request-from-united-arab-emirates

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir