Bootcamp Turkey finali 5 Şubat’ta İstanbul'da

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA (DÜNYA) - Girişimcilik programı Bootcamp Turkey 2015’in finali 5 Şubat’ta İstanbul’da gerçekleştirilecek. Programa katılan katılımcılar, edindikleri bilgi birikimini 2 günlük bir kampta nihai ürüne dönüştürecek ve 5 Şubat’ta jüriye sunacak. 

Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) ve Bilkent CYBERPARK ortaklığında, The University of Texas at Austin’in Teknoloji Transfer Ofisi olarak faaliyet gösteren IC2 Institute’ün 30 yıllık deneyimi ile geliştirilen yoğun girişimcilik kampı Bootcamp Turkey 2015-Girişimcilik Kampı’nın finali 5 Şubat’ta İstanbul’da Point Hotel Taksim’de gerçekleşecek. Program ABD Dışişleri Bakanlığı Global Innovation through Science and Technology İnisiyatifi (GIST) tarafından da destekleniyor. 

Akademik temelli bilginin ticarileştirilmesi amacını taşıyan ‘Bootcamp Turkey 2015-Girişimcilik Kampı’, akademisyenlere ve beraberinde çalışacak takım arkadaşlarına bilginin ticarileştirilmesi konusunda etkili bir metodoloji ve uluslararası ağlara erişim imkanı kazandırıyor. Başvurular arasından seçilen 20 ekip, yaklaşık 1 ay süren müşteri oluşturma, Kanvas iş modeli üzerinde çalışma ve mentor eşliğinde devam eden yoğun bir programı tamamladı. 

Türkiye’de ilk defa uygulanan bu program ile metodik eğitimlerini online tamamlayan katılımcılar, edindikleri bilgi birikimini 2 günlük bir kampta nihai ürüne dönüştürecek ve ardından 5 Şubat’ta jüriye sunacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir