CNR Kırtasiye Ofis Fuarı yarın başlayacak

CNR EXPO Yeşilköy'de yarın başlayacak ve 5 gün açık kalacak fuara 20 bin ziyaretçi bekleniyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Alanında dünyanın en büyük 3. kırtasiye fuarı olan 20. Uluslararası İstanbul Kağıt, Okul ve Ofis Ürünleri Fuarı, CNR EXPO Yeşilköy'de başlayacak.

CNR açıklamasına göre, CNR Sektörel Fuarcılık ve Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TUKİD) iş birliğinde Ekonomi Bakanlığı ve KOSGEB desteklerinde düzenlenen CNR Kırtasiye Ofis 2014 Fuarı'nda, sektörle ilgili tüm yenilikler ve gelişmeler yer alacak. CNR EXPO Yeşilköy'de yarın başlayacak ve 5 gün açık kalacak fuara 20 bin ziyaretçi bekleniyor.

Fuarda, ambalaj, dekorasyon ürünleri, bant ve yapıştırıcılar, bilgisayar, fotokopi, yazıcı, faks, baskı makinaları ile yan ürünleri, çizim ve taslak ürünleri, defter, ajanda, not defteri, albüm, fihrist, takvimler, dosyalama ürünleri, eğitici yayın ve materyaller, evrak imha ve kağıt kesme makinaları gibi kırtasiyecilik sektöründeki en son yenilik ve teknolojiler sergilenecek.

Fuarın açılış töreni CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Abdullah Tever, TUKİD Başkanı İzel Rozental ve CNR Holding Fuarcılık Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Cem Şenel'in katılımıyla gerçekleştirilecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir