‘Daha kısa vadenin daha cazip olduğu görüldü’

Uzayan vadeler, ötelenen çekler piyasalarda nakit akışı sıkıntısı yaratırken Yıldızlar Holding'in yeni stratejisi hem vadeleri kısalttı hem ciroları artırdı. Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız stratejilerini anlattı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

23232.jpg

Uzayan vadeler ve sıkışan nakit akışı piyasaları zorlarken, Yıldızlar Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, geçtiğimiz yıl içinde uyguladıkları yeni bir sistemle hem vadeleri kısalttıklarını hem de cirolarını artırdıklarını kaydediyor. Artık müşterilerinden ‘vadeleri açmayın’ isteği aldıklarını da belirtiyor Yıldız, “Neden bu fikirde olduklarını soruyoruz. ‘Daha kısa vadenin daha cazip olduğunu gördük’ diyorlar. Vade uzadıkça piyasadaki nakit paranın döngüsü ortadan kayboluyor” tespitini yaparak, okurlarımız için uyguladıkları sistemi anlatıyor. 

Yıldızlar Holding, Türkiye’nin önde gelen ağaç ve orman ürünleri üreticilerinden. Aynı zamanda gübre sektöründe de önemli yatırımları bulunan bir holding. İleriki dönemde metal endüstrisi projesini de hayata geçirmeye hazırlanıyorlar.

yazar_yazi.png

Bu konularda ilginizi çekebilir