Denizbank'ın 'Tarım Şenliği'nde Seda Sayan konseri

Şenlik kapsamında tüm yurdu dolaşan banka yetkilileri, üreticilerle bir araya geliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ADANA - Denizbank İşletme ve Tarım Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, "halen Türkiye'de özel bankalar içerisinde tarım sektörüne en fazla finansman desteği sağlayan banka konumundayız" dedi.

Ertürk, "Tarım Şenliği" kapsamında Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosunda düzenlenen Seda Sayan konseri öncesi yaptığı konuşmada, tarıma büyük önem verdiklerini söyledi.

Bu kapsamda sektörde bir ilk ve tarıma yönelik en büyük organizasyon olan "Tarım Şenliği"ni çiftçilere armağan ettiklerini belirten Ertürk, "şenlik kapsamında ülkemizi köy köy, kasaba kasaba dolaşarak üreticilerimizle bir araya geleme fırsatı bulduğumuz için heyecanlı ve mutluyuz. Biz çiftçimizi, üreticimizi birer iş adamı olarak değerlendiriyor ve hak ettikleri hizmeti sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Ertürk, genç bir banka olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Geçen yıl bankamız Türkiye'de Ziraat Bankasından sonra en fazla tarım kredisi veren ikinci banka konumundaydı. Bu yıl ise yılın ilk 6 aylık sonuçları açıklandı. Buna göre hala Türkiye'de özel bankalar içerisinde tarım sektörüne en fazla finansman desteği sağlayan banka konumundayız. Bunu uzun yıllar sürdürmeyi istiyoruz.

Etkinliklerimiz kapsamında maddi durumu iyi olmayan 25 çiftçimizin çocuğunu ilköğretimden üniversiteye kadar okutacağız ve tüm masraflarını karşılayacağız."

Ertürk, "Üretici Kart" sahibi sayısının 200 bine ulaştığını da kaydetti.

Konuşmanın ardından sahne alan şarkıcı Seda Sayan, konsere gelen dinleyicileri söylediği hareketli şarkılarla coşturdu.