E-ticarette kadınlar daha güçlü olmalı

Unnado.com Genel Müdürü Yonca Eldener, “İş hayatında kadın kimliği ile var olmanın zorluklarını, annelik ile kariyeri bir arada yürütme mücadelesini anlıyoruz. Bu amaçla kuruluşumuzun ilk yıllarından bu yana anne girişimlerine tam destek veriyoruz" diyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

didem-eryar-unlu-001.png

Bünyesinde anne, bebek ve çocuk alanında yeni, farklı ve özel markalara yer veren Unnado.com, girişimci ekosistemi yaymak için anneleri teşvik ediyor ve destekliyor. 1 milyon üye ve aylık 40 bin ürün satışına ulaşan 

Unnado.com, ‘kendi el emeği ürünlerinin’ satışını yapan veya anne olduktan sonra bebek-çocuk ürünleri alanında kariyer seçen anneleri “girişimci” yapıyor. Unnado.com Genel Müdürü Yonca Eldener, “Unnado.com olarak en başından beri amacımız annelerin hayatını kolaylaştırmak ve hayatlarına değer katmak. İş hayatında kadın kimliği ile var olmanın zorluklarını, annelik ile kariyeri bir arada yürütme mücadelesini anlıyor ve anneleri desteklemek istiyoruz. Girişimci Anne projesi kapsamında sermayesi, çeşidi ve stoğu sınırlı da olsa girişimci anneleri desteklemek için Unnado’da annenin el emeğiyle yarattığı ürünler, adına özel butik olarak açılarak doğru kitle ile buluşturuluyor; tanıtım desteği veriliyor. Kısa sürede BHR Design, Pötikare Butik Atölye, A&R Butik, Baby Ahoi, Stoneage, Evesfb Butiko, Kuzu Bebe, Şİ-RA, Dream Bag, Gülizar’ın Oyuncakları, Rosece, Şimay Saç Atölyesi, Mama Latte Bonnet gibi markalara yer verdiklerini aktaran Eldener, “Girişimci Anneler 500’e yakın ürünü müşteriyle buluşturdular. Unnado çatısı altında bir girişimci ekosistemi oluşturabilirsek amacımıza ulaşmış olacağız. E-ticarette kadınlar daha güçlü olmalı, birbirimize destek olmalıyız” diyor. Yonca Eldener’e kulak verelim:

yazar_yazi.png

 

Bu konularda ilginizi çekebilir