Halkbank'ın 'Dost Kredi'si hizmette

Kampanya kapsamında kart borcu kapatılarak tüketici kredisine çevriliyor ve geri ödemeler, %1,89'luk faizle 60 aya varan vadelerle yapılıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Halkbank, kredi kartı borcu nedeniyle yüksek gecikme faizi ödeyenlere, bireysel kredi veya kredili mevduat hesabı borçlarını kapatmak isteyenlere çözüm olacak Dost Kredi'yi hizmete sundu.

Dost Kredi kapsamında kredi kartı borcu kapatılarak tüketici kredisine çevriliyor ve geri ödemeler, %1,89'luk faiz oranıyla 60 aya varan vadelerle  yapılıyor. Halkbank, yeni ürünü Dost Kredi ile kredi kartı, bireysel kredi veya kredili mevduat hesabı borçlarını kapatma imkanı sağlıyor.

Diğer bankaların borçları da kapatılıyor

Gecikme faizinden daha düşük olan aylık %1,89'luk faiz oranı ve 60 ay vade ile kullandırılan Dost Kredi ile sadece Halkbank'ta değil, diğer bankalardaki kredi borçları da kapatılabiliyor. Dost Kredi'den kamu çalışanları, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) "İlk 500 Firma ve Kuruluş" listesindeki özel sektör firmalarının ücretli çalışanları, bankacılık sektörü çalışanları, maaşını Halkbank aracılığıyla alanlar yararlanabiliyor. Dost Kredi'den faydalananlara Kredi İşsizlik Sigortası da yapılıyor.