Hedefonline, borsa ekranlarını ücretsiz sunmaya başladı

Ekranları kullanmak için web sayfasından giriş yapıp sadece üye olmak yeterli

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Finans piyasalarında eş zamanlı veri yayını alanında bireysel ve kurumsal müşterilerin en çok talep ettikleri ve kullandıkları canlı borsa ekranlarını Hedefonline ücretsiz olarak herkese sunmaya başladı.

Tüm finansal piyasa bilgilerinin sunulduğu canlı borsa ekranlarında yatırımcılar, İMKB Hisse Senedi Piyasası, Kapalıçarsı döviz ve altın piyasası, VOB ile birlikte yurtiçi ve yurtdışı piyasalarını yakından takip edebiliyor. Finans piyasalarında konu olan ürünlere ait anlık fiyat bilgileri ile birlikte Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri bu ekran sayesinde yatırımcılara ulaştırılıyor.

Yaklaşık 1500 sembol içeriği bulunan ekranlarda piyasa yorumları ve profesyonel teknik analiz imkanları da yatırımcılara araştırma imkanı sağlıyor. Sistem sayesinde kullanıcılar, bilgisayarda çalışan yazılımlarla internet ortamında rahatlıkla sistemi açıp verileri takip edebiliyor.

Hedefonline'ın ekranlarını kullanmak için Hedefonline web sayfasından giriş yapıp sadece üye olmak yeterli. Sistem kısa süre içinde kullanıma açılabiliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Hedefonline Genel Müdürü Hüseyin Kırçıltepeli şöyle konuştu:

"Türkiyede finansal piyasalarda yatırımlarını değerlendiren yatırımcıların bu işlemlerini daha sağlıklı bir şekilde yapmalarına olanak sağlamak amacıyla bu hizmeti sunmaya çalışmaktayız. Finansal piyasalarla ilgili olarak bilgileri anlık ve detaylı şekilde elde eden yatırımcının kazançlarını arttıracağına inanıyoruz. Talep eden tüm yatırımcılara sunduğumuz bu ücretsiz veri ekranları Türkiyede bir ilk olarak şirketimiz tarafından gerçekleştirilmiştir"