ING Bank, konut finansmanında TEMFED ile işbirliğine gitti

Banka Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu ile işbirliği ve ekspertiz protokolü imzaladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - ING Bank Türkiye'nin, Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) ile işbirliği ve ekspertiz protokolü imzaladığı bildirildi.

ING Bank Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, protokol ile ING Bank'ın, hem emlakçılara avantajlar sağlamayı hem de emlakçı kanalıyla ev alacak konut müşterilerine özel indirimler, kredi paketleri ve fırsatlar sunmayı hedeflediği belirtildi.

Açıklamada, 15 emlak odası işbirliğinde ve 27 derneğin oluşturduğu TEMFED ile yapılan ekspertiz anlaşmaları kapsamında ise bazı ekspertiz işlemlerinin emlak odası/dernekleri işbirliğiyle yaptırılmasına başlanacağı kaydedildi.

Protokol kapsamında ING Bank Türkiye'nin, "Yaz Kampanyası" ve haziran ayı içerisinde emlakçıların yönlendirmesi ile alınacak konut kredilerinde özel faiz oranları sunacak "Emlakçı Fırsat Paketi" gibi kampanyaları da hayata geçireceği bildirildi.

ING Bank Türkiye Konut Finansmanı Genel Müdür Yardımcısı Özgür Öztürk, yaptığı değerlendirmede, ING Grubu'nun uluslararası gücü ve deneyimini arkalarına alarak, Türkiye konut kredi pazarında daha etkin bir rol üstlenmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Öztürk, "Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda konut finansmanında kolay, ulaşılabilir, akıllı, duyarlı ve kararlı çözümler sunan bir banka olacağız. Grubumuzun bu alandaki tecrübesini 'dünya mortgage uzmanı' olarak Türkiye'ye taşıyacağız. Bu doğrultuda meslek örgütleriyle yeni iş ortaklıkları oluşturmaya ve konut sektörü ile birlikte hareket etmeye özen gösteriyoruz. TEMFED protokolü de, bizim için bu anlamda büyük bir önem taşıyor" ifadesini kullandı.