İngiltere'de iş yapmak isteyenler bu konferansta!

TBCCI, 25 Haziran'da İngiltere Başkonsolosluğu’nda düzenleyeceği "İngiltere’de iş yapmak" adlı konferansla her iki ülkenin önde gelen işadamlarını ve yatırımcılarını bir araya getirecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye ile İngiltere arasındaki ticaretin geliştirilmesi ve yatırımların artırılması amacıyla kurulan  Türk-İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI-Turkish British Chamber of Commerce and Industry), iki ülke arasında ekonomik köprü olmaya devam ediyor. 

Türk İngiliz Ticaret Odası (BCCT) ve İngiltere Başkonsolosluğu’nun da desteklediği "İngiltere’de iş yapmak" adlı konferansta, İngiltere’de var olan iş olanakları ve iş yapma yöntemlerini etkileyen temel konular tartışılacak. Açılış konuşmasını İngiltere’nin Türkiye Başkonsolosu Leigh Turner’ın yapacağı konferans sonunda Networking Resepsiyonu gerçekleştirilecek. Özellikle küresel sektör uzmanları ve resmi görevlileri buluşturacak olan etkinlikte;

•İngiltere’de iş ve şirket kurmak

•İngiltere’deki şirket ceşitleri

•Tüketici eğilimleri  

•Vergi, KDV, Finans, Teknoloji, PR-Reklam, Marka, Kurumsal Yönetim, Yiyecek-İçecek konularını kapsayan paneller düzenlenecek.

Türk-İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI) Yönetim Kurulu Başkanı Emma Edhem, Türk-İngiliz Ticaret Odası (BCCT) Yönetim Kurulu Başkanı Chris Gaunt ve yerli yabancı iş adamlarının konuşma yapacağı konferans, İngiltere’de yatırım yapmak isteyen yatırımcıları bekliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir