İnternetten klima satışı 2 katına çıktı

Kliksa.com Genel Müdürü Safkan, "Satışlarımız mevcut hızla devam ederse, bu yıl 2014'e göre 2 kat klima satışı gerçekleştirmiş olacağız" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yaz sıcaklarından bunalan tüketiciler, ücretsiz gönderim, aynı gün kargo ve çeşitli indirim avantajları nedeniyle klima alımlarında e-ticaret sitelerine yöneldi. Sıcak yaz günlerinin olmazsa olmazı haline gelen klimaların internetten siparişinde geçen yıla göre iki kat artış yaşandı.

Kliksa.com Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan, yılın her döneminde klima satışı yaptıklarını, ısıtma fonksiyonu da bulunduğu için kış aylarının ılıman geçtiği Akdeniz, Ege ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kış döneminde de tercih edildiği bilgisini verdi.

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte mayıs ayında klima satışlarının hareketlendiğini belirten Safkan, "10 Temmuz-20 Ağustos tarihleri arasındaki dönemde en yüksek satışların gerçekleştiğini görüyoruz. Satışlarımız mevcut hızla devam ederse, bu yıl 2014'e göre 2 kat klima satışı gerçekleştirmiş olacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Safkan, temmuz ayından itibaren klimalar özelinde sundukları cazip fiyatların yanına "ücretsiz kargo" kampanyasını da eklediklerini, "aynı gün kargoya teslim" seçeneğinin de sıcaklardan bunalan tüketicilerin yardımına koşan bir diğer önemli seçenek durumunda olduğunu bildirdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir