İŞ'TE KOBİ'ye 2 uluslararası ödül daha

İŞ'TE KOBİ "Davey Awards" yarışmasından 2 ödül birden alarak, kazandığı uluslararası ödüllerin sayısını 27'ye çıkardı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İş Bankası'nın KOBİ'lere özel olarak hazırladığı, tasarımı MagiClick Digital Solutions tarafından yapılan ve sektörel içerikleri Dünya Gazetesi desteğinde oluşturulan İŞ'TE KOBİ internet sitesi ve yenilikçi uygulaması SUNUMATİK; bu yıl 8.'si düzenlenen Davey Awards yarışmasından iki ayrı kategoride "Silver Award" kazandı.
 
Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi tarafından düzenlenen; Disney, Microsoft, MTV, Polo, Ralph Lauren gibi önde gelen şirketlerin üst düzey profesyonellerinin jüri üyeliğini yaptığı "Davey Awards" yarışmasından İŞ'TE KOBİ "Consulting" kategorisinde, yenilikçi SUNUMATİK uygulaması ise "Small Business" kategorisinde "Silver Award"a layık görüldü.
 
İŞ'TE KOBİ internet sitesi, geçtiğimiz yıl aynı yarışmada Professional Services Kategorisi'nde "Silver Award" ödülüne layık görülmüştü. 2011 yılında kullanıcıların beğenisine sunulan SUNUMATİK uygulaması, kullanıcı dostu ara yüzü, hazır şablonları, sektöre özel sunum sayfaları ve İngilizce dil seçeneği ile dikkat çekiyor. Bugüne kadar KOBİ`lerin firma ve ürünlerini tanıtan binlerce sunumu kolaylıkla hazırladıkları SUNUMATİK, başarıya giden yolda KOBİ`lerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.
 
Bu sonuç ile kazandığı ödül sayısını 27'ye yükselten İŞ'TE KOBİ'ye www.istekobi.com.tr adresinden, SUNUMATİK uygulamasına ise İŞ'TE KOBİ ana sayfası ya da www.sunumatik.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir