İSMOB kapılarını 13’üncü kez açtı

İstanbul Mobilya Fuarı kapılarının 13'üncü kez açtı, fuarın ihracat hedeflerine dikkat çeken İsmail Doğan, 'Bu yıl fuar kapsamında sektör olarak 750 milyon dolarlık bir ihracat gerçekleştirme hedefimiz var' ifadelerini kullandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel fuarcılık kuruluşu olan TÜYAP’ın Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğiyle düzenlediği İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) özel bir törenle açıldı. Avrasya’nın en büyük, dünyanın en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İSMOB’un açılış töreni mobilyaları enstrüman olarak kullanan bir müzik grubunun özel perküsyon şovuyla başladı. Törende TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan ve MOSDER Genel Sekreteri Abdullah Tuğlu konuşma yaptı.

MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, 13 yıldır mobilya sektörünü bir araya getiren İSMOB’u bu yıl 2. kez Türkiye’nin önemli fuarcılık merkezi TÜ- YAP’ta görmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti. TÜYAP ve MOSDER işbirliğinde gerçekleştirilen İSMOB’un ihracat hedeflerine dikkat çeken İsmail Doğan, “Bu yıl fuar kapsamında sektör olarak 750 milyon dolarlık bir ihracat gerçekleştirme hedefimiz var” dedi.

Fuar 15 Ocak’ta sona erecek

TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, Türkiye’de mobilya sektörünün cari açık vermeyen nadir sektörler arasında yer aldığını belirtti. TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü ise İSMOB’un, sadece ürünlerin sergilendiği bir fuar olmanın dışında, sektörün yeniliklerinin konuşulduğu, geleceğinin masaya yatırıldığı bir organizasyon olduğunu vurguladı. Ersözlü, amaçlarının İSMOB’da mobilya ile ilgili her şeyin görülmesi, konuşulması ve dinlenmesi olduğunu anlattı. Fuar 15 Ocak’ta sona erecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir