Kamp ateşi dördüncü kez yanıyor

Dördüncüsü düzenlenecek Lojistik Eğitim Kampı'yla yerli ve yabancı öğrenciler arasında iletişim köprüsü oluşturulması amaçlanıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü tarafından dördüncüsü düzenlenecek olan Lojistik Eğitim Kampı (LEK) çalışmaları başladı.

Kamp havasıyla, tamamının otel içinde gerçekleştirilmesi düşünülen LEK dahilinde katılımcılar, Türkiye ve dünyadaki lojistik firmalarının üst düzey yöneticilerinin, akademisyenlerin ve lojistikle ilgilenen dernek temsilcilerinin bilgi ve deneyimlerinden faydalanabilecek, gelişen teknoloji ve yeni yöntemler hakkında bilgi ve beceri sahibi olabilecekler.

Bu yıl 18-21 Aralık 2008'de gerçekleşecek olan kampın yeni hedefi; yurt dışından ve yurt içinden gelecek olan lojistik sektörünün öncüsü  konuşmacılarla  dünyaya açılmak ve bu sayede yerli ve yabancı öğrencilerin arasında bir iletişim köprüsü oluşturmak.

80 üniversite öğrencisi ve 20 şirket çalışanının katılacağı kamp için başvurular kasım ayında internet üzerinden alınacak ve katılımcılar özgeçmişlerin danışmanlık firmaları tarafından değerlendirmesiyle seçilecek.

LEK hakkında

Lojistik Eğitim Kampı, Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü tarafından bu yıl Aralık ayında dördüncüsü düzenlenecek olan bir eğitim programı. Türkiye'nin en etkili iş ve kariyer kulüplerinden biri olan Kalite ve Verimlilik Kulübü, 2005 yılından itibaren alanında öncü firmaların ve uzmanların desteğiyle Lojistik Eğitim Kampını düzenleniyor.  LEK günümüzde en çok gelişen ve gelecekte en çok büyüyeceği tahmin edilen sektörlerden biri olan ‘Lojistik’ sektörü üzerine katılımcıların bilgi edinmelerini ve mevcut bilgilerini ilerletmelerini amaçlayan seminerler ve sosyal aktiviteleri içeririyor.