Madagaskar yapı malzemeleri ithal edecek

Madagaskar’da ev aletleri, hırdavat ürünleri ve yapı malzemeleri satışı yapmakta olan firma, Türkiye' den tedarikçiler arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Gelişmiş ve gelişmekte olan birçok ülkede olduğu gibi, gerek inşaat sektörü ve gerekse yapı malzemeleri sektörü yarattığı katma değer ve istihdam açısından Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden birisi olmuştur.

Türkiye yapı malzemeleri sektörü pek çok inşaat alt sektöründe toplamda yüksek bir kurulu kapasiteye sahiptir. 

Dünyada en çok inşaat malzemeleri ithal eden ülkeler A.B.D, Almanya, Çin, Fransa, Kanada, İngiltere, Japonya, Meksika, İtalya ve Rusya Federasyonu olurken Türkiye bu kategoride 30. sırada yer almaktadır. 

Dünya inşaat malzemeleri ihracatında ise Türkiye ön sıralarda yer almaktadır. Ülkemiz Çin, Almanya, İtalya, A.B.D, Japonya ve Fransa’nın ardından 7. Sırada yer almaktadır.

Madagaskar’da ev aletleri, hırdavat ürünleri, yapı malzemeleri satışı yapmakta olan firma, Türkiye'den yapı malzemeleri tedarikçileri aramaktadır. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/326503_home-appliances-import-inquiry-from-madagascar 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip  limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99 'u  arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir