Marka Konferansı İstanbul'da yapılacak

Marka Konferansı, önemli konuşmacıları ve konu başlıkları ile İstanbul'da gerçekleştirilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, konferans markası Yürekli tarafından 14 yıldır gerçekleştirilen ve 12 yıldır Yapı Kredi World ana sponsorluğunda düzenlenen Marka Konferansı bu yıl 19-20 Aralık tarihlerinde Swissotel'de yapılacak.  

Bu yılki Marka Konferansı, dünya çapında rock starlardan ekonomi yıldızlarına, marka yaratıcılarından televizyon ikonlarına, sanatçılardan fotoğrafçılara, dünya medyasını etkileyen düşünürlerden pazarlama dehalarına kadar birçok ilgi çeken konuşmacıyı ağırlayacak. 

Konferansın dikkat çeken konu başlıkları arasında "Yeni Marka Ahlakı: Siyasi Sorumluluk ve Sosyal Sorumluluk", "Yeni Teknoloji ve Lüks Markaların Geleceği", "Hikayelerin Gücü: Bir hikayeyle milyarlarca kalbe ulaşmak", "Türkiye'deki Yeni Sosyal Trendler ve Önümüzdeki Seçimler", "Markalar için Ekonomi Rotası 2014", "İstanbul Gece Hayatı ve Eğlence Markası Yaratmak", "Y kuşağı, anlatılmaz yaşanır!", "Markalar için Yoga Dersi", "Sanat ve Tasarımla İletişim", "Fotoğraflarla Anlatılan Hikayeler: Görselin Gücü", "Patron Çıplak!",  "Sosyal Medya ve Sosyal Ağın Parçası Olan Müşteri", "Dijital Devrim, Fikri Haklar ve Hukukun Değişen Yüzü" gibi başlıklar yer alıyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yürekli'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör, bu yıl Marka 2013'te yer alacak her konuşmacının çarpıcı ve etkili sunumlar yapmak üzere hazırlandığını belirterek, şunları kaydetti: 

"Yenilik, akıl, bilgi ve ilham dolu, sınırları zorlayan bir gündem sunmak üzere çalışmalarımız son hızıyla ilerliyor. Markaların 2014 gündemini şekillendirirken, başka hiçbir yerde bulunmayacak bir içerikle izleyicilerimizin karşısına çıkacağız. Şaşırtıcı, düşündürücü, bilgilendirici olmayı hedeflediği kadar 'eğlendirerek bilgi ve fikir paylaşma' felsefesiyle yıllardır iş konferansı anlayışını değiştirdiğimiz gibi Marka Konferanslarının sıra dışı formatını her yıl daha da geliştiriyoruz. Bu yıl yine sürprizler, farklı uygulamalarla seyircimizi heyecanlandıracağız. İş dünyasının en görkemli, en etkili buluşması olarak anılan Marka Konferansları lider markaların, marka ekiplerinin ve fikir önderlerinin en önemli buluşma noktası olarak her yıl olduğu gibi bu yıl yine 'kapalı gişe' bir etkinlik olarak hem eşsiz bir deneyim hem de lüks konferans anlayışında yeni bir dönüm noktası olacak." 

Bu konularda ilginizi çekebilir