Miles&Smiles üyelerine mil promosyonu

Üyeler promosyon ile Uzakdoğu'ya 50 bin yerine 29 bin, Güney Amerika'ya 60 bin yerine 29 bin mil kullanarak uçabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Türk Hava Yolları (THY), Miles&Smiles üyeleri için, 15 Mayıs-30 Haziran 2009 tarihleri arasında, Uzakdoğu uçuş noktaları olan Bangkok, Hong Kong, Osaka, Pekin, Seul, Singapur, Şangay, Tokyo ve Güney Amerika'da Sao Paulo'ya gerçekleşecek uçuşlarda ödül bilet, refakatçi bilet ve business sınıfa geçişte (upgrade) mil promosyonu düzenledi.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Miles&Smiles üyeleri bu promosyon ile Uzakdoğu'ya 50 bin yerine 29 bin, Güney Amerika'ya (Sao Paulo) 60 bin yerine 29 bin mil kullanarak uçabilecek.

19 Mayıs haftasında, 24 yaş ve altındaki THY Miles&Smiles üyeleri (14 Mayıs 1985 tarihinden sonra doğanlar), 15 Mayıs-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirecekleri THY iç ve dış hat uçuşlarından ücretli bilet ile kazanacakları mil değeri kadar ilave bonus mil kazanacak.

Promosyon, tüm sınıflarda (Ekonomi, Business, First) gerçekleştirilecek ücretli biletler için geçerli olup, kazanılacak promosyon milleri bonus mil olarak üye hesaplarına ilave edilecek.

Üyelere yüzde 25 indirim

23 Şubat-31 Mayıs tarihleri arasında THY ile uçacak Miles&Smiles üyeleri Hilton, Swissotel Hotels&Resorts, Mövenpick, Rixos, Divan ve The Marmara Otelleri'nde yüzde 25 indirimli konaklama ve Avis, Sixt, National Car, Hertz ve Europcar'dan yüzde 25 indirimli araba kiralama fırsatı bulacak. İndirimden faydalanabilmek için, yolcuların 31 Mayıs tarihine kadar THY ile uçuş gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Uçuş ve promosyonlar ile ilgili ayrıntılı bilgilere 444 0 849 (444 0 THY) numaralı THY Çağrı Merkezinden, "www.thy.com web" sitesinden veya satış ofislerinden ulaşılabileceği bildirildi.