Polonyalı davlumbaz üreticisi devre anahtarı satın alacak

Polonyalı davlumbaz üreticisi firma imalatlarında kullanılmak üzere kademeli devre anahtarı satın almak istediklerini belirterek Türkiye’den tedarikçiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Polonyalı davlumbaz üreticisi bir firma imalatlarında kullanılmak üzere 2 ve 3 kademeli devre anahtarı satın almak istediklerini belirterek Türkiye’den tedarikçiler aramaktadır.

Ülkede alt yapı yatırımlarının hız kazanması, doğrudan yabancı sermayenin pazara olan ilgisinin kesintisiz devam etmesi ve tüketim harcamalarının mali krizden nispeten daha az etkilenmesi gibi nedenlerden ötürü Polonya, son yıllarda pozitif büyüme gösteren yegane AB üyesi ülke olmuştur. 2015 ise yılında %3’ün üzerinde büyüme gerçekleşmiştir. Ülkede gerek uluslar arası gerekse yerel farklı pek çok marka beyaz eşya ve elektrikli ev gereçleri üreticisi firma mevcut olup bu alanda adeta üretim üssü haline gelmiştir.

Polonya’nın ekonomisi, dış pazarlarındaki gelişmelere ve dış kaynaklı kredilere ulaşma imkanlarına, iç piyasaya sanayi üretimindeki gelişmelere, tüketici güveninde ve perakende satışlara bağlı olacaktır. Ülkede AB fonları kaynaklı alt yapı yatırımlarının devam etmesi, doğrudan yabancı sermayenin Polonya pazarına olan ilgisinin devam etmesi ve tüketim harcamalarının diğer Avrupa ülkelerine göre mali krizden nispeten daha az etkilenmesi gibi nedenlerden ötürü, Polonya ekonomisinin önümüzdeki dönemde de pozitif büyümesi muhtemeldir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear All,
I represent one of the top cooker hood manufacturers in Poland.
We would be interested in purchasing rocker switches.
We are looking for new kind of rocker switches for our pull-out models. We need 2 positions and 3 positions.
Let me know if you have such switches and if yes, I could send you photo and drawing of what we are exactly looking for.
Looking forward to your reply.

https://turkishexporter.net/en/Leads/348293_rocker-switches-need-to-import-to-poland

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir