Satış ve üretim altyapısı değişiyor dijital ekonomiye hazırlanıyoruz

Dijitalleşme hızla hayatın tüm alanlarına etki ederken, tüketim alışkanlıkları, üretim süreçleri ve rekabet bu değişimin uzağında değil. Yaşar Holding, stratejisini dijital ekonomiden daha fazla yararlanmak üzerine çiziyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

23232.jpg

Modern dünyanın kahramanları artık yel değirmenleri ile değil 4’üncü boyut olarak yaşamımızda önemini artıran ‘zaman’la yarışıyor! Şirketler teknolojinin değiştirdiği satış kanalları ve üretim alışkanlıklarına hızla uyum sağlamak zorunda. Özellikle son tüketiciye yönelik üretim yapan şirketlerde dijitalleşme hayati önem taşıyor...Gıdada ‘Pınar’, boyada ‘Dyo’ markasıyla Türkiye’nin öncü holdingleri arasında yer alan Yaşar’ın CEO’su Dr. Mehmet Aktaş tüm bu tespitler ışığında ‘dijital ekonomi’ye hazırlandıklarını söylüyor. 

Yaşar Holding CEO’su Dr. Mehmet Aktaş, “Tüketici davranışlarında bir süredir değişim var. Geleneksel satış kanalları artık yerini modern kanallara terk ediyor. Makro değişken olarak dijitalleşme süreci artıyor. Dijital ekonominin imkanları dahilinde, doğrudan tüketiciye, doğrudan tedarikçiye ulaşmak artık daha kolay. Bizim de önemli bir stratejimiz dijital ekonomi imkanlarından daha fazla yararlanmak. Ayrıca Endüstri 4.0 üretim altyapısını değiştiriyor. Dijitalleşme artık sadece satışı değil üretimi de etkiliyor. Bizde otomasyon teknolojilerine ve tesislerimizin birbiri ile iletişimine daha büyük önem veriyoruz” diyor.

yazar_yazi.png

Bu konularda ilginizi çekebilir