Tetra Pak'tan yeni küresel marka kimliği

Şirket, kurumsal kimliğini güçlendirecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Gıda işleme ve ambalajlama çözümleri şirketi Tetra Pak, küresel marka kimliğini yeniledi.

Tetra Pak'tan yapılan yazılı açıklamada, tüm dünyada geçerli olacak yeni kurumsal renkleri ve logosundaki küçük değişikliklerin, Tetra Pak bilinirliğini artırırken, kurumsal kimliğini güçlendireceği kaydedildi. Tetra Pak'ın dünyada her yıl ürettiği 100 milyardan fazla ambalajın üzerinde yer alan "iyi olanı korur" sloganının, ürünün korunmasının ötesinde anlamlar taşıdığını vurgulayan Tetra Pak Kurumsal İletişim Müdürü Mutlu Tanberk, yeni kimlikleriyle kendilerini daha güçlü bir şekilde ifade edebileceklerini belirtti. Tanberk, şunları kaydetti:

"Tetra Pak köklü bir geçmişe sahip, ama yüzünü geleceğe dönmüş bir marka. Tüm dünyada ambalajlarımızın üzerindeki 'iyi olanı korur' sloganı ile tanınıyoruz. Bu slogan ile sadece ürünleri değil müşterilerimizi, onların markalarını, çevreyi, toplumu, çalışanlarımızı, tedarikçilerimizi, koruduğumuzu ifade ediyoruz. Yeni kurumsal marka kimliğimiz ile dışa açık, dinamik, ileriyi düşünen ve yenilikçi olmaktan yana tercihimizi yansıtıyor, bize güç katan farklılıklarımızı daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyoruz."

Açıklamada ayrıca, Tetra Pak'ın daha önce yaptığı kurumsal çalışmalar nedeniyle de, marka değerlendirme kuruluşu Superbrands International tarafından belirlenen Türkiye'nin 2007 yılı "süper markaları" arasında yer aldığı belirtildi.