THY İstanbul-Çanakkale seferlerine başladı

Seferler pazartesi, çarşamba ve cuma günleri gerçekleştirilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ÇANAKKALE - Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Çanakkale arasındaki uçak seferleri başladı.

İlk seferde yolcularla birlikte Çanakkale'ye gelen THY Genel Müdür Yardımcısı Kazım Çalışkan uçuşları gelecek zamanda artan oranda devam ettirmek istediklerini belirtti.

İlerleyen zaman içinde sefer sayısının artırılabileceğine işaret eden Çalışkan, "Hattın verimliliğini izleyeceğiz. THY güçlü bir şirket. Türkiye'nin bayrak taşıyan bir şirketi. Bu çerçevede THY'nın gücü ölçüsünde sürdürebildiğimiz kadar seferler devam edecek. Hiçbir şekilde kesintiye uğratma düşüncesi yok" dedi.

Çalışkan, şirketlerinde her şeyin karlılığa odaklı olmadığını, diğer faktörlerin de hattın devamlılığında önemli bir yer teşkil ettiğini söyledi.

THY'nin son 5-6 yıldır çok ciddi bir gelişim gösterdiğini ifade eden Çalışkan, "Uçak filomuz çok genişledi. Bu çerçevede hem yurt içi hem de yurt dışı seferlerimizin sayısı arttı. Çanakkale ülkemiz içinde önemli bir kent. Buraya uçak seferi olmaması düşünülemez" diye konuştu.

THY, İstanbul-Çanakkale arasında, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri uçak seferi yapacak.

Seferler haftanın üç günü yapılacak

THY'den yapılan yazılı açıklamaya göre, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri gerçekleştirilecek seferler İstanbul'dan saat 10.50, Çanakkale'den de saat 12.30 kalkışlı olacak.

Çanakkale seferlerinde, bir hafta öncesine kadar alınan biletlere her şey dahil 79 TL ücret uygulanacak.

THY'nin Çanakkale seferlerine ilişkin ayrıntılı bilgiye "444 0 849" numaralı çağrı merkezinden, "www.thy.com" internet adresinden veya satış ofislerinden ulaşılabiliyor.