THY yeni hatlara, özel fiyat uygulayacak

THY, Nairobi, Dakar, Sao Paulo, Meşhed ve Ufa uçuşlarına bir ay boyunca promosyon ücret uygulayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Türk Hava Yolları (THY), yılın ilk çeyreğinde açacağı Nairobi (Kenya), Dakar (Senegal), Sao Paulo (Brezilya), Meşhed (İran) ve Ufa (Rusya Federasyonu) hatlarında bir ay boyunca promosyon ücret uygulayacak.

THY'den yapılan açıklamada, uçuş ağını genişletmeye hızla devam eden THY'nin yeni açacağı Nairobi, Dakar, Sao Paulo, Meşhed ve Ufa hatlarında yolcularına açılış tarihinden itibaren bir ay süreyle özel fiyatlarla uçuş olanağı sağlayacağı belirtildi.

Açıklamada, söz konusu hatlarda seyahat etmek isteyen yolcuların, 23 Şubat 2009'da açılacak Nairobi'ye 299 euro, 4 Mart 2009'da açılacak Ufa'ya 199 euro, 15 Mart 2009'da açılacak Meşhed'e 199 euro, 22 Mart 2009'da açılacak Dakar'a 299 euro ve 22 Mart 2009'da açılacak Sao Paulo'ya 499 euro'ya uçabilecekleri kaydedildi.

Yolcuların, biletlerini rezervasyon yaptırdıktan 3 gün sonra veya uçuştan en geç 21 gün önce almak koşuluyla yararlanabilecekleri ifade edilen açıklamada, promosyonda biletlere ayrıca vergi ücretinin yansıtılacağı bildirildi.

Açıklamada, THY'nin uçuşlarına ve ücretlerine ilişkin her türlü ayrıntılı bilgiye 444 0 849 numaralı çağrı merkezi ve www.thy.com internet adresi adresinden veya satış ofislerinden ulaşılabileceği belirtildi.