TMSF gayrimenkul satacak

TMSF 4 Aralık 2013 tarihinde muhammen değeri yaklaşık 32 milyon lira olan 36 adet gayrimenkulü açık artırmayla ihaleye çıkartacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) muhammen değeri yaklaşık 32 milyon lira olan 36 adet gayrimenkulü satışa çıkaracağını duyurdu.  

TMSF'den yapılan açıklmaya göre, Fon, 4 Aralık 2013 tarihinde, amme borçlularına ait 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun hükümleri uyarınca haczettiği muhammen değeri yaklaşık 32 milyon lira olan 36 adet taşınmazı açık artırmayla ihaleye çıkartacak. TMSF'nin İstanbul Merkez Binası Asma Kat Konferans Salonunda 4 Aralık saat: 14:00'te yapılacak olan ihalede gayrimenkuller yeni sahiplerini bulacak. 

Taşınmazlara 31 milyon lira değer biçildi

Açıklamaya göre, kurum tarafından yapılan ekspertiz çalışmasıyla taşınmazlara toplam 31 milyon 518 bin 430 lira muhammen değer biçildi. Satışa çıkarılan Gayrimenkuller arasında arsalar, tarlalar, yağ fabrikası ve müştemilatı, kargir apartman, fabrika binaları, bağ ve zeytinlikler, dubleks villa ve kargir depolar bulunuyor. 6 bin TL'den, 7 milyon liraya kadar farklı muhammen değerlere sahip gayrimenkuller İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Kocaeli, Giresun, Kırklareli, Manisa, Ardahan, Yalova, Antalya, Çanakkale, Erzurum, Ordu ve Samsun'da bulunuyor. 

İhalesi yapılacak taşınmazların içerisinde 4 milyon 200 bin-TL muhammen değerli fındık bahçesi ve 1 milyon 915 bin lira muhammen değerli yağ fabrikası ve müştemilatı da bulunuyor. Satılacak Gayrimenkuller arasında 7 milyon lira muhammen değerli kargir apartman,  3 milyon 250 bin lira muhammen değerli fabrika ve arsası, 4 milyon 350 bin lira muhammen değerli arsalı kargir depo ve 4 milyon 60 bin lira muhammen değerli dubleks villa dikkati çeken gayrimenkuller arasında yer alıyor.  

Bu konularda ilginizi çekebilir