TrabzonCell, 10 günde 5 bin aboneye ulaştı

Trabzonspor Telekomünikasyon A.Ş. Genel Müdürü Zengin, on gün gibi kısa bir sürede bekledikleri sayıları elde etmeye başladıklarını söyledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

TRABZON - GSM operatörü Avea ile mobil telekomünikasyon alanında işbirliğine giden Trabzonspor'un, bordo-mavili taraftarın hizmetine sunduğu TrabzonCell ile ilk 10 günde 5 bin abone rakamına ulaştığı bildirildi.

Trabzonspor Telekomünikasyon A.Ş. Genel Müdürü Sinan Zengin, yaptığı yazılı açıklamada, bir dünya kulübü olarak, TrabzonCell ile belirledikleri hedefleri daha da ileri noktalara taşımaya kararlı olduklarını belirtti.

On gün gibi kısa bir sürede bekledikleri sayıları elde etmeye başladıklarını ifade eden Zengin, şöyle devam etti:

''TrabzonCell'in kulübümüze sağlayacağı ek gelirle takım olarak daha iyi noktalara geleceğiz. Şu anda elde etmiş olduğumuz veriler doğrultusunda TrabzonCell ile rakiplerimizi ciddi şekilde geride bırakacağımızı rahatlıkla söyleyebilirim. Sahip olduğumuz teknolojik alt yapımız, eğitimli ve işinde profesyonel kadromuz, sunduğumuz avantajlı konuşma alternatiflerimiz ve taraftarımızın kulüplerine bağlılığının TrabzonCell'i farklı noktalara taşıyacağına inanıyorum. TrabzonCell ile hem taraftarımız kazanacak hem de kulübümüz.''

Trabzon ve İstanbul satışları başa baş

Zengin, TrabzonCell'in satış rakamlarında en çok ilgilerini çeken noktanın, Trabzon ve İstanbul'un başa baş gitmesi olduğunu kaydederek, ''Bu da bizlere TrabzonCell'in sadece Trabzon'da değil, tüm Türkiye'deki taraftarlarımızca yoğun ilgi gördüğünü gösteriyor'' ifadelerini kullandı.