Tukaş'tan e-ticaret hizmeti

Şirket, 200'ü aşkın Tukaş ürününün satışa sunulduğu alışveriş sitesini hizmete açtı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - E-ticaret projesini hayata geçiren Tukaş, iç pazarda 50 bin satış noktasından sonra tüketicileriyle "www.tukasmarket.com.tr" adresindeki yeni alışveriş sitesinde buluşuyor.

Tukaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, salça, konserve, hazır yemek, turşu, reçel, şarküteri, sos, toz ürün (hazır tatlı, hazır çorba, puding, krem şanti, pasta yardımcı malzemeleri) gruplarında 200'ü aşkın Tukaş ürününün satışa sunulduğu alışveriş sitesi hizmete açıldı.

Genel Müdürlük binasında İzmirliler'in uğrak noktası olan satış mağazasını internet üzerinden tüm Türkiye'ye taşıyan Tukaş, yeni alışveriş sitesiyle ürünlerini 81 ilde birden satışa sunuyor. Alışveriş sitesinin, Tukaş ürünlerinin tanıtıldığı ve üst düzey güvenlik programlarıyla destekli şekilde sipariş alma, tahsilat, sipariş teslimatı süreçlerinin başarıyla yürütüldüğü kolay ve güvenli alışveriş platformu olma özelliğine sahip olduğu belirtildi.

Tukaş'ın e-ticaret sitesinde satışa sunulan ürünleri ister tek tek inceleyerek, isterse de hızlı sipariş sayfasından sadece istedikleri miktarları belirterek, siparişini veren müşteriler, satın almak istedikleri ürünleri tek bir tuşla alışveriş sepetine koyduktan sonra ödemelerini kredi kartı, havale veya EFT ile yapabiliyor. Satın alınan ürünler, kargo ile en geç bir hafta içerisinde müşterilerin adreslerine teslim ediliyor. Müşteriler, alışveriş sonrasında site üzerinden siparişlerinin durumunu da takip edebiliyor.