Türk ürünlerini Turkishexporter.net ile Dünya piyasasına pazarlıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Uzun yıllar ithalatçı olarak farklı kuruluşlarda görevde bulunan daha sonra kendi firmasını kurma düşüncesiyle yola çıkan Alperen Çavdar; Türk üreticisiyle dünyanın çeşitli  yerlerinde bulunan müşteri portföyünü buluşturma amacı ile bir dış ticaret şirketi olarak 2015 yılında İstanbul'da kuruldu.

Türk mallarının Dünya piyasalarındaki kaliteli imajını gören, Türk mallarının dünya genelinde pazarlamasını yapan Mako Dış Ticaret, ihraç ettiği ürün portföyünde ; kimyasal hortumlar, poliüretan kalıp yayları, kauçuk rotil toz lastikleri, havlupan ve panel radyatörler, çeşitli makinalar, çeşitli vanalar, iplikler, inşaat malzemeleri ve çeşitli endüstri ürünleri bulunmaktadır.

Türk ürünlerini dünya piyasasına pazarlamasını yapmak için pazar geliştirme yöntemleri üzerine araştırma yaparken Turkishexporter.net ile tanışan Mako Dış Ticaret, ilk ihracat deneyimini bu sayede yaşadı.Daha önce hiç ihracat yapmamış olan firma, ilk ihracatını Hırvatistan'a yaptı. Türkiye ihracatında, Avrupa'nın önemli bir lokasyon olduğunu benimseyen firma, İtalya, İran, Trinidad & Tobago ve Irak gibi ülkelere de ihracat gerçekleştirmektedir.

TurkishExporter.net'in katkılarıyla ülkemize yönelik taleplerin hangi alanda daha ağırlıklı olduğunu analiz etme ayrıcalığıyla bir çok yeni lokasyonda yer alma fırsatı yakaladı.

Mako Dış Ticaret için TurkishExporter.net'e Türk malı alma düşüncesiyle gelen, sisteme talep bırakan firmalarla direk temas kurmak kadar gelen taleplerin anlık olarak firmaya iletilmesi büyük önem taşıyor.

http://www.turkishexporter.net/tr-TR/Companies/alperen-cavdar-mako-dis-ticaret_105005?type=general

Bu konularda ilginizi çekebilir